Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMachine van de afval de Plastic Pyrolyse

De volledig Ononderbroken Machine van de Afval Plastic Pyrolyse die Olie Plastic wordt

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

De volledig Ononderbroken Machine van de Afval Plastic Pyrolyse die Olie Plastic wordt

China De volledig Ononderbroken Machine van de Afval Plastic Pyrolyse die Olie Plastic wordt leverancier

Grote Afbeelding :  De volledig Ononderbroken Machine van de Afval Plastic Pyrolyse die Olie Plastic wordt

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: CE GS
Modelnummer: os-200t

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd: 90 het werkdagen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: het maken van brandstof van plastiek model: os-200t
Werkdruk: Normale Druk Dagelijkse capaciteit: 10 ton aan 500 ton
Het werken mothod: Volledig ononderbroken Garantie: 2 jaar

De volledig Ononderbroken Machine van de Afval Plastic Pyrolyse die Olie Plastic wordt

 

 

Onze installatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

 

Functie en kenmerken van milieuvriendelijk en energy-saving afvalplastieken voor luchtdruk het barsten productie van brandstofmateriaal:

De functie van het materiaal is de afvalplastieken te gebruiken in het afval dat katalytisch in de luchtdrukreactor zijn moet gebarsten worden verworpen om de organische polymeerkettingen in de afvalplastieken af te snijden en hen te verminderen in low-molecular koolwaterstof-brandstof die.

Het brandbare die niet-coaguleert gas onder C5 in het productieproces wordt geproduceerd van wordt het materiaal teruggekregen door het apparaat van de gasterugwinning, en door de pijpleiding dat aan de brandstofbrander moet worden gebrand om het materiaal zelf te verwarmen geregeld, daardoor eliminerend de secundaire verontreiniging van het gas aan het milieu.

Eigenschap:

  • Het wordt door het brandbare die gas verwarmd tijdens het het barsten proces wordt geproduceerd (ongeveer 60 kg gas per ton grondstof). Elke ton grondstof bewaart meer dan 500 die graden van elektrische energie, die de verontreiniging elimineert door directe gasemissie wordt veroorzaakt en het economische voordeel verhoogt (het economische voordeel per ton grondstoffen is meer dan 400 yuan).
  • Atmosferische verrichting, computer controle, veelvoudige bescherming, en goede veiligheid.
  • Het katalytische barsten is grondig. Het kan de organische componenten in de afvalplastieken volledig barsten en heeft een hoge die olieopbrengst (de hoeveelheid afvalplastieken per dag worden verwerkt is meer dan 2 ton of de dagelijkse olie is meer dan 1 ton).
  • Goede milieuprestaties. De grondstoffen te hoeven niet worden schoongemaakt om watervervuiling te vermijden. Het geproduceerde gas wordt gebruikt voor het verwarmen van het materiaal zelf, dat energy-saving en milieuvriendelijk is. Het residu is steenkoolpoeder, dat kan als grondstof van de zwartselindustrie worden verkocht of direct in steenkoolverbranding worden geïmpliceerd.
  • hoge graad van automatisering. Het materiaal is volledig computergestuurd, eenvoudig te werken, en vereist minder personeel. Één enkele verschuiving van 30 ton materiaal per dag vereist slechts 4 tot 6 mensen.
  • De constante druktype slakkenontlader op hoge temperatuur (het octrooi van ons bedrijf) wordt gebruikt die het veiligheidsgevaar op te lossen door de lekkage van de slakkenontlader wordt veroorzaakt.
  • De hiaatopruier (het octrooi van ons bedrijf) en het speciale heat-conducting middel lossen het probleem van gelatinevorming in het het verwarmen procédé van plastieken en het langzame het verwarmen tarief op.
  • Het apparaat van de de regelgeverslevering van de gasterugwinning (het octrooi van ons die bedrijf) lost het probleem op dat de hittestroom door de instabiliteit van het het barsten proces wordt veroorzaakt onstabiel is en de temperatuur kan niet worden gecontroleerd.
  • De speciale plastic het barsten katalysator (de merkgebonden technologie van ons bedrijf) formulering en het plastic het barsten proces (het octrooi van ons bedrijf) worden gebruikt. De combinatie van het vloeibare fase katalytische barsten en gasfase het katalytische barsten vermijdt de nadelen van het vloeibare fase katalytische barsten en slechte oliekwaliteit, en vermijdt de nadelen van energieverbruik op hoge temperatuur en hoog voor gasfase het katalytische barsten.
  • Het gebruik van wasolie online veelvoudige katalytische het barsten technologie om het probleem van de olie van de oliewas op te lossen.

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

 

 

De dienst

1. Ontwerp de installatietekeningen volgens uw plaats.

2. Verstrek kwaliteitswaarborg binnen 2 jaar voor het belangrijkste materiaal (behalve schending van gebruiksprocedures en kunstmatige schade).
3. Verstrekt levenonderhoud voor machine.
4. Verleent de verbeteringstechnologie betaalde diensten (onder de toestemming van klanten).

5. Voor elke reeks van machine, zal één technicus worden gestuurd om uw installatie te leiden, de machine te testen en uw arbeiders op te leiden.

 

Nota:

1. De klanten moeten marktonderzoek voor het lokale afvalplastiek zorgvuldig doen alvorens tot het materiaal van ons bedrijf opdracht te geven. Er is slechts betrouwbare levering van grondstoffen, dan zal de terugkeer van uw investering worden verzekerd.
2. De van de materiaalproductie en opslag gebieden voor de brandgebied van nadruk, het is strikt belemmerd aan vuurwerk. Gelieve te blijven vanaf ingezetenen het leven kwarten.

 

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)