Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek om Machine van brandstof te voorzien

Het Afvalplastiek van de pyrolysetechnologie om Machine met SGS de Certificatie van Ce van brandstof te voorzien GS

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het Afvalplastiek van de pyrolysetechnologie om Machine met SGS de Certificatie van Ce van brandstof te voorzien GS

China Het Afvalplastiek van de pyrolysetechnologie om Machine met SGS de Certificatie van Ce van brandstof te voorzien GS leverancier

Grote Afbeelding :  Het Afvalplastiek van de pyrolysetechnologie om Machine met SGS de Certificatie van Ce van brandstof te voorzien GS

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: SGS CE GS
Modelnummer: Os-78T

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 305
Levertijd: 90days
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Afvalplastiek om Machine van brandstof te voorzien Functie: Ononderbroken Pyrolyseinstallatie
Certificering: CE ISO SGS Machine Type: Automatische
model: Os-78T Hoofd Grondstof: PP, PE EN PS.

Het Afvalplastiek van de pyrolysetechnologie om Machine met SGS de Certificatie van Ce van brandstof te voorzien GS

 

 

Onze installatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

SPECIALE EIGENSCHAPPEN van afvalplastiek aan oliemachine

 

De functie van het apparaat is het gebruik van allerlei afval in de katalytische barstende reactor in de atmosferische omstandigheden, en sneed de organische polymeerketting in afvalplastiek en verminderde tot laag - moleculaire koolwaterstoffen - brandstof. Nonclotting en brandbaar die gas onder C5 tijdens verwerking wordt geproduceerd die door de eenheid van de gasterugwinning zal worden gerecycleerd, en zal door buizen geleid worden aan de brandstofbrander die na voltagestabilisatie, aan het apparaat zelf verwarmen, die secundaire verontreiniging elimineren aan het milieu.
  Zijn materiaal wordt gekenmerkt door:
  1, het gebruik van brandbaar die gas tijdens pyrolyse aan hitte wordt, en bewaren stroom veroorzaakt die elimineert omhoog 500 graden die (gas over 60kg voor elke ton grondstof) produceren, de verontreiniging door direct leegmakend gas wordt veroorzaakt, en verhogen het economische rendement (het brengt 60 USD voordeel voor elke ton grondstof) ter sprake.
  2, Luchtdrukverrichting, computermonitor, veelvoudige bescherming, veiligheid zijn goed.
  3, het Katalytische volledig barsten. Maak organische ingrediënten in volledig gebarsten afvalplastiek, en de olieverhouding is hoger (één-pot dagelijkse verwerkingscapaciteit 2 ton afvalplastieken, of olieproducerende ton).
  4, Goede milieuprestaties. Was geen grondstoffen, en vermijd watervervuiling. Het resulterende self-heating apparaat voor een gas, het residu poedert steenkool die als grondstof van zwartsel en koolstofstaaf of verbranding samen met steenkool en koolstof kan worden gebruikt.

5, Ons machinesysteem zijn ONONDERBROKEN en AUTOMATISCH type. Gebruikend computergestuurd materiaal, eenvoudige verrichting, minder personeel - slechts acht mensen werken in 24 uren voor 10 van het verwerkingston materiaal.

  6, Gebruikend constant-temperatuur slakken vormend apparaat (het octrooi van het bedrijf), om het slakken vormen op te lossen het lek stelden een veiligheidsrisico.
  7, Gebruikend batch-type mixer (het octrooi van het bedrijf) en speciaal geleidingsmiddel, om de plastic het verwarmen procédé het gommen problemen en de tekortkomingen op te lossen van het langzame verwarmen.
  8, Gebruikend gasterugwinning en voltage het stabiliseren leveringsapparaat (het octrooi van het bedrijf), die de gasstroom op te lossen door de het barsten procesinstabiliteit wordt veroorzaakt, die tot hitteinstabiliteit en de temperatuur leidde kunnen niet worden gecontroleerd.
  9, Gebruikend een speciale plastic het barsten katalysatorformulering (van de merkgebonden technologie van het bedrijf) en plastic het barsten proces (van het octrooi van het bedrijf). In de vloeibare fase en van de dampfase katalytische het barsten combinatie, zowel om de slechte tekortkoming te vermijden van de oliekwaliteit voor het vloeibare fase katalytische barsten als tekortkomingen van de vereiste en grote energie op hoge temperatuur te vermijden voor dampfase het katalytische barsten.

10, keuren de technologie van de veelvoudige katalyse en de pyrolyse goed om de extra wasolie op te lossen.

 

De dienst

1. Ontwerp de installatietekeningen volgens uw plaats.

2. Verstrek kwaliteitswaarborg binnen 2 jaar voor het belangrijkste materiaal (behalve schending van gebruiksprocedures en kunstmatige schade).
3. Verstrekt levenonderhoud voor machine.
4. Verleent de verbeteringstechnologie betaalde diensten (onder de toestemming van klanten).

5. Voor elke reeks van machine, zal één technicus worden gestuurd om uw installatie te leiden, de machine te testen en uw arbeiders op te leiden.

 

Nota:

1. De klanten moeten marktonderzoek voor het lokale afvalplastiek zorgvuldig doen alvorens tot het materiaal van ons bedrijf opdracht te geven. Er is slechts betrouwbare levering van grondstoffen, dan zal de terugkeer van uw investering worden verzekerd.
2. De van de materiaalproductie en opslag gebieden voor de brandgebied van nadruk, het is strikt belemmerd aan vuurwerk. Gelieve te blijven vanaf ingezetenen het leven kwarten.

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)