Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek om Machine van brandstof te voorzien

Industrieel Ononderbroken Afvalplastiek om Machineplc Controle Eenvoudig Ontwerp van brandstof te voorzien

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Industrieel Ononderbroken Afvalplastiek om Machineplc Controle Eenvoudig Ontwerp van brandstof te voorzien

China Industrieel Ononderbroken Afvalplastiek om Machineplc Controle Eenvoudig Ontwerp van brandstof te voorzien leverancier

Grote Afbeelding :  Industrieel Ononderbroken Afvalplastiek om Machineplc Controle Eenvoudig Ontwerp van brandstof te voorzien

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: GS CE SGS
Modelnummer: Os-50T

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 305
Levertijd: 90days
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: pyrolyse van plastic afval aan vloeibare brandstof model: Os-50T
Hoofd Grondstof: PP, PE EN PS. Garantie: 2 jaar
kenmerken: Echt-betekenis industriële ononderbroken Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

Industrieel Ononderbroken Afvalplastiek om Machineplc Controle Eenvoudig Ontwerp van brandstof te voorzien

 

Het is het doel dat het technische personeel van Anhui Aosheng heeft nagestreefd, aan en elimineer volledig veilig de milieuvervuiling die van plastieken, tot het maken geworden schat, die grondig gebruiken en geen tweede verontreiniging zou veroorzaken; tegelijkertijd, kan de grote economische winst van het controleren van milieuvervuiling worden gekregen, die de toekomst van sociale uitkeringen en economische voordelen kan werkelijk bereiken. Na de talloze proeven van meer dan 10 jaar de inspanning en, heeft ons technisch personeel definitief zo vele moeilijkheden in pyrolyse van afvalplastieken opgelost om stookolie te produceren. Ondertussen, hebben wij die problemen van buitenlands en binnenlands gelijkaardig materiaal, zoals grote investering, ingewikkelde structuur, complexe verrichting, hoge kosten, strenge eisen voor grondstoffen van buitenlands materiaal en hoog energieverbruik, lage thermische efficiency, dikke koolstofstorting in ketel, zware olie, geen economische voordelen van binnenlands materiaal samengevat. Na herhaalde onderzoek en verwijzing naar groot aantal relevante materialen in binnen- en buitenland, combineerden wij de structuureigenschappen van binnenlands productie chemisch machines en materiaal. Tot slot zijn wij in het creëren van de milieubescherming en de energie - besparingsplastieken geslaagd die materiaal barsten onder omringende druk na talloze proeven. Het materiaal is geschikt om in markt, met vele voordelen zoals lage kosten, eenvoudige structuur, klein beroep, laag energieverbruik, kleine investering, brede grondstoffen, snelle investeringswinst en goede kwaliteitsbrandstof te veroorzaken en te populariseren. Dit materiaal gebruikt volledig het brandbare die gas alleen aan hitte omhoog wordt geproduceerd, die de grote kosten van elektriciteitsverbruik vermijdt en werkelijk het volledige gebruik van middelen bereikt.

 

 

Onze installatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

 

De eigenschappen van ons Afvalplastiek om Machineinstallaties van brandstof te voorzien:

A. brandkast

De reactor neemt veiligheidsontwerp, heeft het gehele systeem veiligheidsapparaat.

Veiligheidskleppen, drukmeter, temperatuurmeter en controlekabinet a en alarmerend systeem.

B. hoog olietarief

Wij hebben soort twee koelsysteem, deze betere het koelen efficiency. De betere het koelen efficiency symboliseert hoog-olietarief.

C. redelijk en Eenvoudig ontwerp

Wij proberen maken eenvoudig systeem compliceren gebaseerd op veiligheid en hoog-olietarief.

Onze machine is makkelijk te gebruiken.

 

De functie van de eindproducten

Stookolie: Wijd gebruikt als stookolie in de industrieën zoals staal en ijzerfabrieken, keramiek of de chemische industrieën of hotels, restaurants enz. of gebruikt voor generators om elektriciteit te krijgen.

Zwartsel: gebruikt voor bouwbakstenen met klei

kan ook als brandstof worden gebruikt

en kan diep proces zijn

Staaldraden: Verkocht of recyclerend

Brandbaar gas: Kan tijdens proces als brandstof worden gerecycleerd en worden gebruikt.

 

Na de verkoopdienst

  • Het materiaal van kant en klaar project, hoofdlichaamskwaliteitsborging van twee jaar (behalve schending van werkende verordeningen en kunstmatige schade).
  • Levenonderhoud
  • De technologie bevorderende dienst voor betaald leven.
  • Alvorens opdracht te geven tot, te doen gelieve ernstig een plastic marktonderzoekonderzoek. Slechts kan de betrouwbare grondstoffenverzekering uw winst waarborgen.
  • Van de materiaalproductie en opslag het gebied is van zeer belangrijk vuurvast gebied, geen vuurwerk; gelieve te blijven vanaf het ingezetenen het leven gebied.

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)