Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek aan Diesel Machine

Professioneel Groot Afvalplastiek aan Diesel Machine die Partijtype Mixer met behulp van

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Professioneel Groot Afvalplastiek aan Diesel Machine die Partijtype Mixer met behulp van

China Professioneel Groot Afvalplastiek aan Diesel Machine die Partijtype Mixer met behulp van leverancier

Grote Afbeelding :  Professioneel Groot Afvalplastiek aan Diesel Machine die Partijtype Mixer met behulp van

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: CE GS
Modelnummer: Os-50T

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd: 90 het werkdagen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: omzetting van plastic afval aan stookolie model: Os-50T
Hoofd Grondstof: PP, PE EN PS. macht: rond 280KWH/Ton
Functie: Goede milieuprestaties Garantie: 2 jaar

Professioneel Groot Afvalplastiek aan Diesel Machine die Partijtype Mixer met behulp van

 

 

Hoe te en elimineer volledig de verontreiniging van plastieken aan het milieu, verander veilig afval in schat, en gebruik effectief het echt. Voorts zal het geen secundaire verontreiniging, produceren en kan winstgevendere economische winst uit de controle van milieuvervuiling verkrijgen. De ware sociale en economische voordelen zijn de doelstellingen die het Bedrijf van het de Middelengebruik van Anhui Aosheng heeft nagestreefd. Door meer dan tien jaar inspanningen en talrijke proeven door onze onderzoekers, hebben wij definitief diverse problemen tijdens het produceren van afvalbrandstof van afvalplastieken opgelost.

Tegelijkertijd, hebben wij de investering van gelijkaardig materiaal in het buitenland, grote vloerruimte, ingewikkelde structuur, hinderlijke verrichting, hoge productiekost, strikte grondstoffenvereisten, hoog energieverbruik, lage thermische efficiency, dikke koolstofstorting in de ketel, en zware olie samengevat. Gebaseerd op het gebrek aan economische voordelen en andere tekorten, na herhaald onderzoek en overzicht van groot aantal binnenlandse en buitenlandse verwante die materialen, met de structurele kenmerken van China wordt gecombineerd ontwikkelde de productie van chemisch machines en materiaal, op basis van talrijke experimenten, met succes lage kosten in verschillende landen voor popularisering. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van eenvoudige structuur, klein bezet gebied, laag energieverbruik, lage productiekost, kleine investering, brede bron van grondstoffen, snel rendement van investering, en de stookolie van uitstekende kwaliteit, en het „milieuenergy-saving atmosferische barstende materiaal van afvalplastieken“. Het materiaal gebruikt volledig het brandbare die gas alleen die aan hitte wordt geproduceerd, een hoop elektriciteitsverbruikuitgaven vermijden van het elektrische het verwarmen materiaal, en volledig het gebruiken van het uitvoerige gebruik van middelen.

 

Onze installatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

 

Technologie en technologisch proces

De technologie en het technologische proces van Milieubescherming en Energie - het besparingsmateriaal om brandstof van afvalplastieken te produceren wordt ontwikkeld onafhankelijk door ons bedrijf, dat 4 nationale uitvindingsoctrooien, 29 punten van praktische modellen heeft gewonnen. En meer nieuwe technologie is onder zich het onderzoeken en het ontwikkelen.

De milieuvriendelijke technologie van de afval plastic pyrolyse heeft het belangrijke niveau in binnen- en buitenland, vooral de energy-saving technologie.

De bestaande dagelijkse behandeling van 10 ton afvalplastieken en willekeurige behandelende capaciteit van het eenheidsmateriaal voor klanten om te kiezen.

 

Professioneel Groot Afvalplastiek aan Diesel Machine die Partijtype Mixer met behulp van

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)