Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek aan Diesel Machine

Geautomatiseerde Bandolie aan Diesel Installatie, de Installatieenergie van de Afval Plastic Pyrolyse - besparing

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Geautomatiseerde Bandolie aan Diesel Installatie, de Installatieenergie van de Afval Plastic Pyrolyse - besparing

China Geautomatiseerde Bandolie aan Diesel Installatie, de Installatieenergie van de Afval Plastic Pyrolyse - besparing leverancier

Grote Afbeelding :  Geautomatiseerde Bandolie aan Diesel Installatie, de Installatieenergie van de Afval Plastic Pyrolyse - besparing

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: CE GS
Modelnummer: Os-25

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20T/day
Levertijd: 90 het werkdagen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: zet afvalplastiek in diesel om Dagelijkse capaciteit: tussen 10 ton aan 500 ton
model: Os-25 Verleende naverkoop de Dienst:: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Functie: energie - de bescherming van besparings/Environmental Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

Geautomatiseerde Bandolie aan Diesel Installatie, de Installatieenergie van de Afval Plastic Pyrolyse - besparing

 

De technologie en processtroom van milieuvriendelijk en energy-saving afvalplastieken voor is luchtdruk het barsten productie van stookoliemateriaal onafhankelijk onderzocht en ontwikkeld door ons bedrijf. Het heeft 4 nationale uitvindingsoctrooien en 29 gebruiksmodellen gewonnen, en vele nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling.

De milieuvriendelijk en energy-saving afvalplastieken worden geproduceerd op het binnenlandse en internationale belangrijke niveau door de luchtdruk het barsten technologie van de productiebrandstof, vooral op het binnenlandse en internationale belangrijke niveau in termen van energiebehoud. Het bestaande materiaal voor verwerking 10 ton van afvalplastiek en om het even welke verwerkingscapaciteit is beschikbaar voor klanten om te kiezen.

 

Ons Afvalplastiek aan Diesel Machineinstallatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

Eigenschap van Afvalplastiek aan Diesel Machine

  • Energy-saving

Verwarmd door het brandbare die gas in de pyrolyse wordt geproduceerd (elke ton grondstof kan over 60kg-gas produceren). Het bewaren van meer dan 500 graden van elektriciteit per ton grondstoffen. Vergeleken bij de directe gasemissie, elimineert het niet alleen de verontreiniging, maar ook verhoogt de economische voordelen. (De economische voordelen per ton grondstoffen zijn groter dan 400RMB)

  • Veilig

Normale drukverrichting, computer controle, veelvoudige bescherming, goede veiligheid.

  • Hoge olieopbrengst

Het grondige katalytische barsten. De organische componenten van afvalplastieken kunnen volledig zijn gebarsten en die de olieopbrengst is hoog (de hoeveelheid afvalplastieken door enige ketel per dag meer dan 2 ton of de dagelijkse olieproductie worden behandeld meer dan 1 ton).

  • Milieuvriendelijk

De grondstoffen vergen geen was, watervervuiling vermijden. Het gas alleen wordt geproduceerd kan aan hitte worden gebruikt, die energie - besparing en milieubescherming die is. En het residu is van verpulverde steenkool, die direct kan als grondstof voor de zwartselindustrie worden verkocht of direct in steenkoolverbranding worden geïmpliceerd.

  • Hoogst automatisch

Volledige computercontrole, gemakkelijke verrichting en minder arbeiders. Één enkele verschuiving van 30 ton materiaal per dag vereist slechts 4 tot 6 mensen om te werken.

  • Opgeloste veiligheidsproblemen

Goedkeurend constante drukslakken die op hoge temperatuur apparaat (octrooi van ons bedrijf) lossen, los het veiligheid verborgen die probleem op door de lekkage van het apparaat van de slakkenlossing wordt veroorzaakt

  • Toepassing van hiaatmengapparaat

Het hiaatmengapparaat (door ons bedrijf wordt gepatenteerd) worden en het speciale middel van de hittegeleiding gebruikt om het probleem van gelatinering en de tekortkoming van langzaam het verwarmen tarief op te lossen tijdens het plastic verwarmen. die

  • Stabiele stroom, speen en temperatuur

De gasterugwinning en het regelmatige die apparaat van de druklevering (door ons bedrijf wordt gepatenteerd) lossen het probleem op dat de hitte onstabiel is en de temperatuur kan niet wegens het onstabiele stroomtarief van gas tijdens het pyrolyseprocédé worden gecontroleerd.

  • Hoog - kwaliteitsbrandstof en laag energieverbruik

Speciale plastic het barsten katalysator (merkgebonden technologie van ons bedrijf) formule en plastic die het barsten proces (door ons bedrijf wordt gepatenteerd). Door het vloeibare fase katalytische barsten met gasfase het katalytische barsten te combineren, worden de tekortkomingen van het vloeibare fase katalytische barsten en slechte kwaliteit van olieproducten vermeden, en de nadelen van energieverbruik op hoge temperatuur en groot van gasfase het katalytische barsten worden vermeden.

  • Lage wasachtige olie

De technologie van het online katalytische barsten van wasolie wordt gebruikt om vele problemen van wasolie op te lossen.

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)