Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek om Machine van brandstof te voorzien

Volledig Automatisch Afvalplastiek om Machine 280KWH/Tonmacht os-66T van brandstof te voorzien

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Volledig Automatisch Afvalplastiek om Machine 280KWH/Tonmacht os-66T van brandstof te voorzien

China Volledig Automatisch Afvalplastiek om Machine 280KWH/Tonmacht os-66T van brandstof te voorzien leverancier

Grote Afbeelding :  Volledig Automatisch Afvalplastiek om Machine 280KWH/Tonmacht os-66T van brandstof te voorzien

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: GS CE
Modelnummer: Os-66T

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20T/day
Levertijd: 90 het werkdagen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: plastiek om omzettingsproces van brandstof te voorzien Functie: Ononderbroken Pyrolyseinstallatie
Certificering: SGS CE GS macht: 280KWH/Ton
model: Os-66T Olieverhouding: tussen 50% aan 90%

Volledig Automatisch Afvalplastiek om Machine 280KWH/Tonmacht os-66T van brandstof te voorzien

 

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

 

Onze installatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

 

Bron van het oude plastic atmosferische het barsten project van de productiebrandstof

Het is een grote uitvinding van mensheid aan het begin van de laatste eeuw - de extractie van plastiek van aardolie. De uitvinding van plastiek heeft groot gemak aan de menselijke maatschappij gebracht. De brede toepassing van plastieken impliceert bijna elk aspect van het dagelijkse werk, het leven en het vermaak van mensen.

De plastieken worden zo wijd gebruikt, en er is ook meer en meer plastic afval (zoals plastic verpakkende banden, dozen, drankflessen, gemakzakken, geweven zakken, speelgoed, elektrobijlagen, landbouwmuls, enz.), dat ernstige milieuvervuiling heeft veroorzaakt. Hoe te om de verontreiniging van plastieken te elimineren aan het milieu en afval te veranderen in schat is een moeilijk probleem dat de relevante onderzoekers hard om hebben gewerkt op te lossen, en het is ook een probleem dat de overheden rond de wereld meer aandacht aan besteden.

Het wetenschappelijke en technische personeel van het Bedrijf van het de Middelengebruik van Anhui Aosheng heeft geconstateerd dat er verscheidene manieren zijn om afvalplastieken door groot aantal marktonderzoeken te behandelen, maar er zijn nog grote tekortkomingen:

  • De methode van de regeneratiekorreling: Hoewel deze methode in proces in de kosten van de materiaalinput eenvoudig en laag is, is zijn hoofdnadeel strenge eisen op grondstoffen. De verschillende soorten plastieken moeten worden gesorteerd en worden schoongemaakt, en de afvalmaterialen die bijzonder vuil zijn zijn bijna onmogelijk om, zoals plastic gemakzakken in binnenlandse huisvuil en afvalplastieken in gerecycleerde papierfabrieken te gebruiken. wegens de grote verscheidenheid van plastieken, zoals de kwaliteit, de aard, de grootte en de kleur van gebruikte plastieken, bepaalt men dat het onmogelijk is om mechanisch materiaal te gebruiken voor het nauwkeurige sorteren. Daarom kan het fundamenteel door handboek worden gesorteerd. Dit het sorteren vereist een hoop van arbeidskrachteninput, zodat zijn de loonkosten vrij groot. De economische voordelen zijn slecht. Het schoonmaken vereist heel wat water, dat gemakkelijk is om watervervuiling en afval te veroorzaken, zodat zijn de sociale uitkeringen slecht.

 

  • Methode van de de machtsgeneratie van de huisvuil de plastic verbranding: Deze methode werd vroeger goedgekeurd door vele ontwikkelde landen. Later, vonden de mensen dat deze methode niet de meest ideale methode is, omdat er vele nadelen zijn, en de verontreiniging aan de atmosfeer is één van zijn nadelen. Bovendien zijn de kosten van de materiaalinput reusachtig, zijn de materiaal bedrijfskosten hoog, zodat zijn de economische voordelen slecht. Als de overheid niet subsidieert, zal de markt niet het kunnen bevorderen.

 

 

  • Huisvuil plastic stortplaats: Hoewel deze methode goed - het geweten is, heeft het noch economische voordelen noch sociale uitkeringen. Het bezet land, in de grond honderden jaar zonder bederf, begraven en heeft ernstige verontreiniging aan het land.

 

  • Het barsten van afvalplastieken om brandstof te produceren: Deze methode is theoretisch een betere behandeling omdat de plastieken door middel van polymerisatie van aardolieproducten worden geproduceerd. Als de plastieken in aardolieproducten kunnen worden omgezet door te barsten, dan is het een zeer goede manier. Deze technologie heeft reusachtige hoeveelheden geld in dit onderzoekswerk zo vele deskundigen en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland in de jaren '70 geïnvesteerd. Nochtans, wegens de hoge technische moeilijkheid en de grote investering in R&D, het grootste deel van dergelijk materiaal op de markt zal waarschijnlijk ernstige secundaire verontreiniging veroorzaken toe te schrijven aan onvolmaakte technologie. De veroorzaakte kwaliteit van brandstof beantwoordt niet aan norm, is het energieverbruik groot, en de economische voordelen worden gerealiseerd. Met armen en veiligheidsrisico's, is het moeilijk om popularisering te bevorderen.

 

Hoe te en elimineer volledig de verontreiniging van plastieken aan het milieu, verander veilig afval in schat, en gebruik effectief het echt. Voorts zal het geen secundaire verontreiniging, produceren en kan winstgevendere economische winst uit de controle van milieuvervuiling verkrijgen. De ware sociale en economische voordelen zijn de doelstellingen die het Bedrijf van het de Middelengebruik van Anhui Aosheng heeft nagestreefd. Door meer dan tien jaar inspanningen en talrijke proeven door onze onderzoekers, hebben wij definitief diverse problemen tijdens het produceren van afvalbrandstof van afvalplastieken opgelost.

Tegelijkertijd, hebben wij de investering van gelijkaardig materiaal in het buitenland, grote vloerruimte, ingewikkelde structuur, hinderlijke verrichting, hoge productiekost, strikte grondstoffenvereisten, hoog energieverbruik, lage thermische efficiency, dikke koolstofstorting in de ketel, en zware olie samengevat. Gebaseerd op het gebrek aan economische voordelen en andere tekorten, na herhaald onderzoek en overzicht van groot aantal binnenlandse en buitenlandse verwante die materialen, met de structurele kenmerken van China wordt gecombineerd ontwikkelde de productie van chemisch machines en materiaal, op basis van talrijke experimenten, met succes lage kosten in verschillende landen voor popularisering. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van eenvoudige structuur, klein bezet gebied, laag energieverbruik, lage productiekost, kleine investering, brede bron van grondstoffen, snel rendement van investering, en de stookolie van uitstekende kwaliteit, en het „milieuenergy-saving atmosferische barstende materiaal van afvalplastieken“. Het materiaal gebruikt volledig het brandbare die gas alleen die aan hitte wordt geproduceerd, een hoop elektriciteitsverbruikuitgaven vermijden van het elektrische het verwarmen materiaal, en volledig het gebruiken van het uitvoerige gebruik van middelen.

 

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)