Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek om Machine van brandstof te voorzien

Professioneel Veilig Afvalplastiek om Machine 2 Jaargarantie Nul van brandstof te voorzien Verontreiniging

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Professioneel Veilig Afvalplastiek om Machine 2 Jaargarantie Nul van brandstof te voorzien Verontreiniging

China Professioneel Veilig Afvalplastiek om Machine 2 Jaargarantie Nul van brandstof te voorzien Verontreiniging leverancier

Grote Afbeelding :  Professioneel Veilig Afvalplastiek om Machine 2 Jaargarantie Nul van brandstof te voorzien Verontreiniging

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: GS CE SGS
Modelnummer: Os-68

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 305
Levertijd: 90days
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: omzetting van afvalplastiek in brandstof model: Os-68
Hoofd Grondstof: PP, PE EN PS. Garantie: 2 jaar
kenmerken: Echt-betekenis industriële ononderbroken Machine Type: De automatische Installatie van de Afvalpyrolyse

Professioneel Veilig Afvalplastiek om Machine 2 Jaargarantie Nul van brandstof te voorzien Verontreiniging

 

Korte inleiding van het technische proces

 

 

Het Proces van de de Pyrolysetechnologie van → OURSUN begint van plastieken die afvalplastieken verscheuren eerst zal verscheurd worden in juiste grootte van spaanders en dan onophoudelijk zal gevoed worden in de OURSUN-pyrolysereactor voor de reactie bij lage temperatuur van de normaal-drukpyrolyse samen met de katalysator bij lage temperatuur van de zwaveloverdracht door het hete verzegelde apparaat.


→ Het oliegas door het pyrolyseprocédé zal wordt geproduceerd in stookolie en weinig brandbaar gas (recyclingsgebruik na het schrobben) na opdeling en het koelen door olieseparator worden omgezet die.

→ Het brandbare gas zal als brandstof voor het verwarmingssysteem na het schrobben proces worden gebruikt. Het verwarmingssysteem past overblijvende hitte recyclingstechnologie toe, die ver energie bespaart en de bedrijfskosten drukt. Het uitlaatgas door de productielijn wordt geproduceerd zal worden gezuiverd om aan de milieunormen te voldoen die en dan zal gelost worden.

 

Ons Afvalplastiek om Machineinstallatie van brandstof te voorzien keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

 

SPECIALE EIGENSCHAPPEN van afvalplastiek aan oliemachine

 

De functie van het apparaat is het gebruik van allerlei afval in de katalytische barstende reactor in de atmosferische omstandigheden, en sneed de organische polymeerketting in afvalplastiek en verminderde tot laag - moleculaire koolwaterstoffen - brandstof. Nonclotting en brandbaar die gas onder C5 tijdens verwerking wordt geproduceerd die door de eenheid van de gasterugwinning zal worden gerecycleerd, en zal door buizen geleid worden aan de brandstofbrander die na voltagestabilisatie, aan het apparaat zelf verwarmen, die secundaire verontreiniging elimineren aan het milieu.
  Zijn materiaal wordt gekenmerkt door:
  1, het gebruik van brandbaar die gas tijdens pyrolyse aan hitte wordt, en bewaren stroom veroorzaakt die elimineert omhoog 500 graden die (gas over 60kg voor elke ton grondstof) produceren, de verontreiniging door direct leegmakend gas wordt veroorzaakt, en verhogen het economische rendement (het brengt 60 USD voordeel voor elke ton grondstof) ter sprake.
  2, Luchtdrukverrichting, computermonitor, veelvoudige bescherming, veiligheid zijn goed.
  3, het Katalytische volledig barsten. Maak organische ingrediënten in volledig gebarsten afvalplastiek, en de olieverhouding is hoger (één-pot dagelijkse verwerkingscapaciteit 2 ton afvalplastieken, of olieproducerende ton).
  4, Goede milieuprestaties. Was geen grondstoffen, en vermijd watervervuiling. Het resulterende self-heating apparaat voor een gas, het residu poedert steenkool die als grondstof van zwartsel en koolstofstaaf of verbranding samen met steenkool en koolstof kan worden gebruikt.

5, Ons machinesysteem zijn ONONDERBROKEN en AUTOMATISCH type. Gebruikend computergestuurd materiaal, eenvoudige verrichting, minder personeel - slechts acht mensen werken in 24 uren voor 10 van het verwerkingston materiaal.

  6, Gebruikend constant-temperatuur slakken vormend apparaat (het octrooi van het bedrijf), om het slakken vormen op te lossen het lek stelden een veiligheidsrisico.
  7, Gebruikend batch-type mixer (het octrooi van het bedrijf) en speciaal geleidingsmiddel, om de plastic het verwarmen procédé het gommen problemen en de tekortkomingen op te lossen van het langzame verwarmen.
  8, Gebruikend gasterugwinning en voltage het stabiliseren leveringsapparaat (het octrooi van het bedrijf), die de gasstroom op te lossen door de het barsten procesinstabiliteit wordt veroorzaakt, die tot hitteinstabiliteit en de temperatuur leidde kunnen niet worden gecontroleerd.
  9, Gebruikend een speciale plastic het barsten katalysatorformulering (van de merkgebonden technologie van het bedrijf) en plastic het barsten proces (van het octrooi van het bedrijf). In de vloeibare fase en van de dampfase katalytische het barsten combinatie, zowel om de slechte tekortkoming te vermijden van de oliekwaliteit voor het vloeibare fase katalytische barsten als tekortkomingen van de vereiste en grote energie op hoge temperatuur te vermijden voor dampfase het katalytische barsten.

10, keuren de technologie van de veelvoudige katalyse en de pyrolyse goed om de extra wasolie op te lossen.

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)