Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfgewerkte olie aan Diesel Machine

Constante Drukafgewerkte olie aan Diesel Machine/Pyrolyseolie aan Diesel Installatie 280KWH/Ton

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Constante Drukafgewerkte olie aan Diesel Machine/Pyrolyseolie aan Diesel Installatie 280KWH/Ton

China Constante Drukafgewerkte olie aan Diesel Machine/Pyrolyseolie aan Diesel Installatie 280KWH/Ton leverancier

Grote Afbeelding :  Constante Drukafgewerkte olie aan Diesel Machine/Pyrolyseolie aan Diesel Installatie 280KWH/Ton

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURSUN
Certificering: GS CE SGS
Modelnummer: Os-300T

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 305
Levertijd: 90days
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: het recycling van plastiek in brandstof model: Os-300T
Hoofd Grondstof:: PP, PE EN PS. Werkmethode:: Volledig ononderbroken
Werkende Druk: Constante druk Type: afval plastic proces

Constante Drukafgewerkte olie aan Diesel Machine 280KWH/SGS van Tongs Ce Goedkeuring

 

 

Het is het doel dat het technische personeel van Anhui Aosheng heeft nagestreefd, aan en elimineer volledig veilig de milieuvervuiling die van plastieken, tot het maken geworden schat, die grondig gebruiken en geen tweede verontreiniging zou veroorzaken; tegelijkertijd, kan de grote economische winst van het controleren van milieuvervuiling worden gekregen, die de toekomst van sociale uitkeringen en economische voordelen kan werkelijk bereiken. Na de talloze proeven van meer dan 10 jaar de inspanning en, heeft ons technisch personeel definitief zo vele moeilijkheden in pyrolyse van afvalplastieken opgelost om stookolie te produceren. Ondertussen, hebben wij die problemen van buitenlands en binnenlands gelijkaardig materiaal, zoals grote investering, ingewikkelde structuur, complexe verrichting, hoge kosten, strenge eisen voor grondstoffen van buitenlands materiaal en hoog energieverbruik, lage thermische efficiency, dikke koolstofstorting in ketel, zware olie, geen economische voordelen van binnenlands materiaal samengevat. Na herhaalde onderzoek en verwijzing naar groot aantal relevante materialen in binnen- en buitenland, combineerden wij de structuureigenschappen van binnenlands productie chemisch machines en materiaal. Tot slot zijn wij in het creëren van de milieubescherming en de energie - besparingsplastieken geslaagd die materiaal barsten onder omringende druk na talloze proeven. Het materiaal is geschikt om in markt, met vele voordelen zoals lage kosten, eenvoudige structuur, klein beroep, laag energieverbruik, kleine investering, brede grondstoffen, snelle investeringswinst en goede kwaliteitsbrandstof te veroorzaken en te populariseren. Dit materiaal gebruikt volledig het brandbare die gas alleen aan hitte omhoog wordt geproduceerd, die de grote kosten van elektriciteitsverbruik vermijdt en werkelijk het volledige gebruik van middelen bereikt.

Onze installatie keurt de recentste pyrolysetechnologie goed, en verscheidene octrooien en certificaten na decennia van innovatie en ontwikkeling verkregen. Het is op brede schaal in binnen- en buitenland erkend, met superieure prestaties, concurrerende prijs, hoog rendement, onderhoudsgemak en kostenbesparing.

 

Onze bekwame beroeps zullen klanten van optimaal alle die oplossingen voorzien bij burgerlijke tekeningen, installatie & de bouw, supervisie worden vereist,

het opdragen en personeels opleiding evenals de naverkoopdienst.

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

Technologie en technologisch proces

De technologie en het technologische proces van Milieubescherming en Energie - het besparingsmateriaal om brandstof van afvalplastieken te produceren wordt ontwikkeld onafhankelijk door ons bedrijf, dat 4 nationale uitvindingsoctrooien, 29 punten van praktische modellen heeft gewonnen. En meer nieuwe technologie is onder zich het onderzoeken en het ontwikkelen.

De milieuvriendelijke technologie van de afval plastic pyrolyse heeft het belangrijke niveau in binnen- en buitenland, vooral de energy-saving technologie.

De bestaande dagelijkse behandeling van 10 ton afvalplastieken en willekeurige behandelende capaciteit van het eenheidsmateriaal voor klanten om te kiezen.

Constante Drukafgewerkte olie aan Diesel Machine/Pyrolyseolie aan Diesel Installatie 280KWH/Ton

 

De 4 eindproducten die wij na pyrolyse en distillatie hebben gekregen. En de gebruik van hen is hieronder.


1- De raffinageolie

(1) diesel (0# of 5#)

Het bevat 75 - 80% voor al olie. En het kan in vorkheftruck en andere techniekvrachtwagen, schip, generator en enz. worden gebruikt.

(2) benzineolie

Het bevat rond 20% voor al olie. En het kan als autoolie zijn na het mengen met olie van hogere octainwaarde in 1:1, of het gebruikte direct in benzinegenerator.


2- Gas

Het zal worden opnieuw gebruikt. (Het brandbare die gas in verwerking wordt geproduceerd kan als brandstof aan hittemateriaal zelf worden gerecycleerd, dat heel wat energie voor het gehele plastic pyrolyseprocédé. zal besparen)

 

3- Water

Het zal als condensatiewater worden opnieuw gebruikt.

 

4- Slakken

Het kan tot actieve koolstof en koolstofstaaf of verbrandings alongwith steenkool en koolstof worden gemaakt.

 

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)