Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAfvalplastiek aan Olieplant

Het ononderbroken Plastiek van het Pyrolyseafval aan Olieplant 10 Ton aan 500 Ton Dagelijkse Capaciteits

Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Afvalplastiek aan Diesel Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het ononderbroken Plastiek van het Pyrolyseafval aan Olieplant 10 Ton aan 500 Ton Dagelijkse Capaciteits

China Het ononderbroken Plastiek van het Pyrolyseafval aan Olieplant 10 Ton aan 500 Ton Dagelijkse Capaciteits leverancier

Grote Afbeelding :  Het ononderbroken Plastiek van het Pyrolyseafval aan Olieplant 10 Ton aan 500 Ton Dagelijkse Capaciteits

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: oursun
Certificering: GS CE SGS
Modelnummer: os-200t

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 305
Levertijd: 90days
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutelwoorden: diesel van plastic afval model: os-200t
Dagelijkse capaciteit: 10 ton aan 500 ton Olieverhouding:: tussen 50% aan 90%
Type: afval plastic proces Functie: Ononderbroken Pyrolyseinstallatie

Het ononderbroken Plastiek van het Pyrolyseafval aan Olieplant 10 Ton aan 500 Ton Dagelijkse Capaciteits

 

specificatie

 

Hoofd grondstof: PP, PE EN PS.

 

Vereiste macht: rond 280KWH/Ton

 

Dagelijkse capaciteit om afvalplastiek te verwerken: tussen 10 ton aan 500 ton

 

Olieverhouding: tussen 50% aan 90% volgens de verschillende grondstoffen

 

 

Hoe te en elimineer volledig de verontreiniging van plastieken aan het milieu, verander veilig afval in schat, en gebruik effectief het echt. Voorts zal het geen secundaire verontreiniging, produceren en kan winstgevendere economische winst uit de controle van milieuvervuiling verkrijgen. De ware sociale en economische voordelen zijn de doelstellingen die het Bedrijf van het de Middelengebruik van Anhui Aosheng heeft nagestreefd. Door meer dan tien jaar inspanningen en talrijke proeven door onze onderzoekers, hebben wij definitief diverse problemen tijdens het produceren van afvalbrandstof van afvalplastieken opgelost.

Tegelijkertijd, hebben wij de investering van gelijkaardig materiaal in het buitenland, grote vloerruimte, ingewikkelde structuur, hinderlijke verrichting, hoge productiekost, strikte grondstoffenvereisten, hoog energieverbruik, lage thermische efficiency, dikke koolstofstorting in de ketel, en zware olie samengevat. Gebaseerd op het gebrek aan economische voordelen en andere tekorten, na herhaald onderzoek en overzicht van groot aantal binnenlandse en buitenlandse verwante die materialen, met de structurele kenmerken van China wordt gecombineerd ontwikkelde de productie van chemisch machines en materiaal, op basis van talrijke experimenten, met succes lage kosten in verschillende landen voor popularisering. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van eenvoudige structuur, klein bezet gebied, laag energieverbruik, lage productiekost, kleine investering, brede bron van grondstoffen, snel rendement van investering, en de stookolie van uitstekende kwaliteit, en het „milieuenergy-saving atmosferische barstende materiaal van afvalplastieken“. Het materiaal gebruikt volledig het brandbare die gas alleen die aan hitte wordt geproduceerd, een hoop elektriciteitsverbruikuitgaven vermijden van het elektrische het verwarmen materiaal, en volledig het gebruiken van het uitvoerige gebruik van middelen.

 

Functie en kenmerken van milieuvriendelijk en energy-saving afvalplastieken voor luchtdruk het barsten productie van brandstofmateriaal:

 

De functie van het materiaal is de afvalplastieken te gebruiken in het afval dat katalytisch in de luchtdrukreactor zijn moet gebarsten worden verworpen om de organische polymeerkettingen in de afvalplastieken af te snijden en hen te verminderen in low-molecular koolwaterstof-brandstof die.

Het brandbare die niet-coaguleert gas onder C5 in het productieproces wordt geproduceerd van wordt het materiaal teruggekregen door het apparaat van de gasterugwinning, en door de pijpleiding dat aan de brandstofbrander moet worden gebrand om het materiaal zelf te verwarmen geregeld, daardoor eliminerend de secundaire verontreiniging van het gas aan het milieu.

 

 

Eigenschap:

 • Het wordt door het brandbare die gas verwarmd tijdens het het barsten proces wordt geproduceerd (ongeveer 60 kg gas per ton grondstof). Elke ton grondstof bewaart meer dan 500 die graden van elektrische energie, die de verontreiniging elimineert door directe gasemissie wordt veroorzaakt en het economische voordeel verhoogt (het economische voordeel per ton grondstoffen is meer dan 400 yuan).
 • Atmosferische verrichting, computer controle, veelvoudige bescherming, en goede veiligheid.
 • Het katalytische barsten is grondig. Het kan de organische componenten in de afvalplastieken volledig barsten en heeft een hoge die olieopbrengst (de hoeveelheid afvalplastieken per dag worden verwerkt is meer dan 2 ton of de dagelijkse olie is meer dan 1 ton).
 • Goede milieuprestaties. De grondstoffen te hoeven niet worden schoongemaakt om watervervuiling te vermijden. Het geproduceerde gas wordt gebruikt voor het verwarmen van het materiaal zelf, dat energy-saving en milieuvriendelijk is. Het residu is steenkoolpoeder, dat kan als grondstof van de zwartselindustrie worden verkocht of direct in steenkoolverbranding worden geïmpliceerd.
 • hoge graad van automatisering. Het materiaal is volledig computergestuurd, eenvoudig te werken, en vereist minder personeel. Één enkele verschuiving van 30 ton materiaal per dag vereist slechts 4 tot 6 mensen.
 • De constante druktype slakkenontlader op hoge temperatuur (het octrooi van ons bedrijf) wordt gebruikt die het veiligheidsgevaar op te lossen door de lekkage van de slakkenontlader wordt veroorzaakt.
 • De hiaatopruier (het octrooi van ons bedrijf) en het speciale heat-conducting middel lossen het probleem van gelatinevorming in het het verwarmen procédé van plastieken en het langzame het verwarmen tarief op.
 • Het apparaat van de de regelgeverslevering van de gasterugwinning (het octrooi van ons die bedrijf) lost het probleem op dat de hittestroom door de instabiliteit van het het barsten proces wordt veroorzaakt onstabiel is en de temperatuur kan niet worden gecontroleerd.
 • De speciale plastic het barsten katalysator (de merkgebonden technologie van ons bedrijf) formulering en het plastic het barsten proces (het octrooi van ons bedrijf) worden gebruikt. De combinatie van het vloeibare fase katalytische barsten en gasfase het katalytische barsten vermijdt de nadelen van het vloeibare fase katalytische barsten en slechte oliekwaliteit, en vermijdt de nadelen van energieverbruik op hoge temperatuur en hoog voor gasfase het katalytische barsten.
 • Het gebruik van wasolie online veelvoudige katalytische het barsten technologie om het probleem van de olie van de oliewas op te lossen.

 

De technologie en processtroom van milieuvriendelijk en energy-saving afvalplastieken voor is luchtdruk het barsten productie van stookoliemateriaal onafhankelijk onderzocht en ontwikkeld door ons bedrijf. Het heeft 4 nationale uitvindingsoctrooien en 29 gebruiksmodellen gewonnen, en vele nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling.

De milieuvriendelijk en energy-saving afvalplastieken worden geproduceerd op het binnenlandse en internationale belangrijke niveau door de luchtdruk het barsten technologie van de productiebrandstof, vooral op het binnenlandse en internationale belangrijke niveau in termen van energiebehoud. Het bestaande materiaal voor verwerking 10 ton van afvalplastiek en om het even welke verwerkingscapaciteit is beschikbaar voor klanten om te kiezen.

 

De dienst na verkoop:

 • Het materiaal door ons bedrijf wordt verstrekt is een kant en klaar project, en de periode van de kwaliteitswaarborg van het belangrijkste lichaam is twee jaar (behalve schending van gebruiksprocedures en kunstmatige schade die)
 • Het materiaal door ons bedrijf wordt verstrekt wordt hersteld voor het leven dat.
 • Het materiaal door ons bedrijf wordt verstrekt geniet van de technologie die de verbeteringsdienst wordt betaald voor het gehele leven (klant die vrijwillig)
 • Alvorens tot het materiaal van ons bedrijf opdracht te geven, te doen gelieve zorgvuldig een goed werk in het lokale de marktonderzoek van afvalplastieken. Slechts kan de betrouwbare levering van grondstoffen uw rendement van investering waarborgen.
 • De productie en opslaggebieden van het materiaal zijn zeer belangrijke brand-preventie gebieden, en het vuurwerk is strikt belemmerd; gelieve te blijven vanaf woonwijken.

Contactgegevens
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eileen Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)